Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Voorgerecht
Caprese Salade met Parmaham en Rode ui
Ingrediënten
2 tomaten
half bolletje mozzarella
halve rode ui
een paar blaadjes basilicum
2 plakjes parmaham
snufje peper
scheutje olijfolie
Bereiding
2 personen | Bereidingstijd 20 minuten |
Snijd de tomaat in plakjes.
Verwijder eventueel de zaadjes en leg de plakjes tomaat even tussen 2 keukenpapiertjes, zodat de plakjes tomaat wat minder nat zijn.
Snijd de mozzarella in stukjes of plakjes en de rode ui in halve ringen.
Leg alle ingredienten op een bord en scheur de parmaham in stukjes en verdeel deze over de salade.
Breng de salade op smaak met wat verse basilicum, een snufje peper en een scheutje olijfolie.
En klaar is je caprese salade met parmaham en rode ui!
Naar boven scrollen