Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Salades
Pastasalade
Ingrediënten
250 gr pasta (farfalle leent zich hiervoor het beste)
250 gr gerookte kip
250 gr gerookte spekreepjes
75 gr veldsla
3 bosuitjes
300 gr cherrytomaatjes
75 gr kruidenroomkaas
Bereiding
4 personen | bereidingstijd 20 min. |
Pasta zoals op de verpakking staat aangegeven.
Bak ondertussen de spekjes gaar en licht knapperig. Laat uitlekken op een keukenpapiertje.
Snijd ondertussen de kip in reepjes, de bosui in ringetjes en halveer de cherrytomaatjes.
Zodra de pasta gekookt is, giet je het af in een vergiet.
Spoel de pasta even af met wat koud water, zodat de ergste hitte verdwijnt.
Doe de pasta weer in de pan en schep de kruidenroomkaas erdoorheen. Als het goed is smelt de roomkaas.
Roer goed door totdat elk stukje pasta een goed laagje roomkaas heeft.
Doe nu de pasta in een grote kom, en doe alle overige ingrediënten erbij.
Schep goed om.
Maak af met wat versgemalen peper en zout en serveer!
Naar boven scrollen