Frisse Salade met Feta en Champignons

Ingrediënten

  • 1 zak veldsla
  • 1 ui
  • 1 bakje (kastanje)champignons
  • Een handjevol spinazie
  • 1 eetlepel balsamico
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram feta
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereiding

2 personen | bereidingstijd 10 min. |


  1. Snijd de ui in ringen en champignons in partjes.
  2. Bak de uien en champignons bruin. 
  3. Snijd ondertussen de feta in blokjes en maak de dressing van balsamico en olijfolie.
  4. Roer hiervoor één eetlepel balsamico en twee eetlepels olijfolie en een uitgeperst teentje door elkaar.
  5. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de veldsla, spinazie en feta over de borden en garneer met de champignons. Maak de salade af met de dressing.