Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Nagerechten
TiraMonChou Cake
Ingrediënten
3 bl gelatine
2 pakjes MonChou á 100 g
75 g basterdsuiker
125 ml slagroom
1 dl koffielikeur
2 dl hele sterke koffie
1 pakje lange vingers
1 el cacaopoeder
Bereiding
8 personen | bereidingstijd 210 min. |
V
et een cakevorm in met olie.
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water.
Klop de MonChou met een mixer los en voeg de suiker toe.
Sla in een andere kom de slagroom stijf.
Knijp de gelatine uit en los deze op in de helft van de hete koffie.
Roer hier de koffielikeur door.
Meng dit door de MonChou en spatel er vervolgend de slagroom door.
Doop de lange vingers in de rest van de koffie en leg een laag in de cakevorm.
Verdeel er 1/3 deel van het MonChou-mengsel over.
Herhaal dit nog 2 keer.
Plaats de cake tenminste 3 uur in de koelkast.
Haal de cake uit de vorm en bestrooi met cacaopoeder.
Naar boven scrollen