Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Hoofdgerechten
Kippenbout met Paprikasaus
Ingrediënten
4 kippenbouten
2 eetl. olie
15 g boter of margarine
3 eetl. zilveruien
2-4 teentjes gepelde kleingesneden knoflook
1 groene en 1 rode paprika in reepjes
1 wortel in blokjes
3 vleestomaten in partjes
1 dl hotketchup
1 eetl. Oosterse kruiden
Bereiding
4 personen | bereidingstijd 60 min. |
Verwarm de olie met de boter in de pan.
Bak hierin de kip rondom goudbruin.
Voeg de groenten, de ketchup en de kruiden toe.
Sluit de pan en stoof ca. 60 minuten.
Lekker met komkommersla en gekookte couscous.
Naar boven scrollen