Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Hoofdgerechten
Gnocchi met walnoten, witlof & basilicum
Ingrediënten
4 el olijfolie
1000 g gnocchi
500 g witlof
100 g walnoten
295 g gegrilde rode paprika's
15 g basilicum
Bereiding
4 personen | bereidingstijd 10 min. |
Verhit in een hapjespan 4 el olie en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd de blaadjes in reepjes.
Hak de walnoten grof.
Voeg de laatste 3 min. de witlof toe en bak deze met de gnocchi mee.
Laat ondertussen de paprika's uitlekken en pureer ze met de staafmixer tot een gladde saus.
Voeg de paprikasaus bij de Gnocchi en en schep door elkaar.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Bestrooi met de walnoten.
Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de gnocchi.
Naar boven scrollen