Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Hoofdgerechten
Argentijnse Runderreepjes
Ingrediënten
2 tl Verstegen pure specerijen mengeling chimichurri
400 g runderreepjes naturel (schaal)
300 g witte rijst
4 el olijfolie
2 rode uien
2 rode en/of groene paprika's
200 g winterpeen
1 snufje peper
Bereiding
4 personen | bereidingstijd 40 min. |
Meng de runderreepjes met de chimichurri.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Schep de ui, paprika en wortel erdoor.
Bak de groenten in 5 min. beetgaar. Schep de groenten in een schaal.
Schenk de resterende olijfolie in de pan.
Bak de runderreepjes in 4 min. bruin.
Schep de groenten door het vlees en bak nog 1 min.
Voeg peper naar smaak toe.
Verdeel de rijst over 4 borden.
Schep er de runderreepjes met de groenten bij.
Naar boven scrollen