Argentijnse Runderreepjes

Ingrediënten

  • 2 tl Verstegen pure specerijen mengeling chimichurri
  • 400 g runderreepjes naturel (schaal)
  • 300 g witte rijst
  • 4 el olijfolie
  • 2 rode uien
  • 2 rode en/of groene paprika's
  • 200 g winterpeen
  • 1 snufje peper

Bereiding

4 personen | bereidingstijd 40 min. |


  1. Meng de runderreepjes met de chimichurri.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Schep de ui, paprika en wortel erdoor.
  4. Bak de groenten in 5 min. beetgaar. Schep de groenten in een schaal.
  5. Schenk de resterende olijfolie in de pan.
  6. Bak de runderreepjes in 4 min. bruin.
  7. Schep de groenten door het vlees en bak nog 1 min.
  8. Voeg peper naar smaak toe.
  9. Verdeel de rijst over 4 borden.
  10. Schep er de runderreepjes met de groenten bij.