Rundvleessalade

Ingrediënten

  • 1500 gr aardappelen
  • 700 gr rundvlees
  • 5 augurken ( grote)
  • 2 uien (grote)
  • zilveruitjes (kleine)
  • olie en azijn
  • peper en zout
  • mayonaise (geen vette)
  • 2 appels ( goudreinette)

Bereiding

10 personen | bereidingstijd ca 180 min. |


  1. Snij de aardappel in kleine stukjes en kook ze ongeveer 5 minuten.
  2. Sudder de riblap ongeveer 3 uur en laat het afkoelen, snij het daarna in kleine stukjes.
  3. Augurk kleinsnijden.
  4. ui snipperen.
  5. Appel in kleine stukjes snijden.
  6. Doe de fijngesneden gekookte aardappelen samen met de fijngesneden riblap in een grote schaal / bak. meng het door elkaar.
  7. Roer de augurken, uitjes (alle) en de appel erdoorheen. 
  8. Als laatste meng je een scheutje azijn met olie en peper en zout en mayonaise door elkaar, giet dit over de salade ( goed mengen) en klaar is je salade.