Ratatouille

Ingrediënten

  • 1 rode paprika,
  • 1 groene paprika,
  • 1 gele paprika,
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 3 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. balsamico azijn
  • evt.verse basilicum fijngehakt

Bereiding

4 personen | bereidingstijd ca 45 min. |


  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht 200 graden)
  2. Alle ingredienten in vrij grote stukken snijden
  3. Uien in vieren snijden
  4. knoflook niet persen, maar fijn hakken
  5. Alles in een Ovenschaal overdoen en de olijfolie erbij
  6. Alles goed doorelkaar roeren
  7. In ongeveer 30 á 40 minuten bakken in de oven
  8. Uit de oven halen en terwijl het gerecht nog heet is, de azijn erdoor roeren
  9. Eventueel verse basilicum toevoegen