Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Bijgerechten
Ratatouille
Ingrediënten
1 rode paprika,
1 groene paprika,
1 gele paprika,
1 aubergine
1 courgette
3 uien
2 teentjes knoflook
2 eetl. olijfolie
1 eetl. balsamico azijn
evt.verse basilicum fijngehakt
Bereiding
4 personen | bereidingstijd ca 45 min. |
Verwarm de oven voor op 220 graden (hete lucht 200 graden)
Alle ingredienten in vrij grote stukken snijden
Uien in vieren snijden
knoflook niet persen, maar fijn hakken
Alles in een Ovenschaal overdoen en de olijfolie erbij
Alles goed doorelkaar roeren
In ongeveer 30 á 40 minuten bakken in de oven
Uit de oven halen en terwijl het gerecht nog heet is, de azijn erdoor roeren
Eventueel verse basilicum toevoegen
Naar boven scrollen