Eten met Bert
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Home
Recepten
Voorgerecht
Bijgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Sauzen & Dressings
Salades
Barbecue
Slowcooker
Kruidenmixen
Blog
Keukenweetjes
Kookmethoden
Keukengerei
Over ons
Contact
Recepten
Bijgerechten
Balsamico Knoflook Champignons
Ingrediënten
1 kg champignons
1 el olie
3 el balsamicoazijn
2 el sojasaus (of tamari)
3 teentjes knoflook, gehakt
1½ tl tijm, gehakt
zout en peper naar smaak
Bereiding
6 personen | bereidingstijd 25 min. |
Meng de champignons, olie, balsamico azijn, sojasaus, knoflook, tijm, zout en peper.
Leg de champignons in een laag op een bakblik
Rooster de champignons ze in een voorverwarmde oven van 200° C tot de champignons zacht zijn, ongeveer 20 minuten
Schep de champignons halverwege om
Naar boven scrollen