Haal de procureur op tijd uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur kan komen
Verwarm de BBQ op 160º C (indirect)
Meng de ingrediënten voor de kruidenrub .
Wrijf de procureur in met de rub en masseer de kruiden stevig in.
Vul een braadslee met 200 ml koud water en de laurierbladeren
Leg de procureur in de braadslee en dek hem af met een dubbele laag aluminiumfolie.
Zet het vlees 4 à 4,5 uur in de BBQ.
Maak ondertussen de barbecuesaus.
Roer alle ingrediënten behalve het zout, in een steelpan door elkaar.
Laat de saus, onder af en toe roeren, circa tien minuten zachtjes koken tot deze is ingedikt.
Verwijder het laurierblad en voeg zout en peper toe naar smaak.
Giet na 4,5 uur het vocht uit de braadslee en laat de pulled pork nog 20 tot 30 minuten zonder folie bakken op de BBQ tot de kruidenlaag wat harder is geworden.
Haal het vlees na een half uur van de BBQ en wikkel het in aluminiumfolie en laat minimaal een half uur rusten.
Verwijder eventuele botjes, leg het vlees inclusie alle vleessappen in een schaal, trek het met twee vorken uit elkaar en bestrooi met wat zeezout.
Serveer de pullen park met een flinke klodder barbecuesaus of schep het vlees op een broodje met barbecuesaus een koolsla.